Metalen beelden

Metalen beelden

Naast tuin beelden, steen beelden heb je ook nog metalen beelden. Ook de metalen beelden komen uit eerdere eeuwen. De metalen beelden zijn ook nog meer in dan de stenen beelden of tuin beelden. Je zou dan niet moeten denken aan grote beelden maar gewoon kleine beelden. Bijvoorbeeld wat staat op je nachtkastje of op de eettafel. Ook bijvoorbeeld fruitschalen worden van van metaal gemaakt ook vazen worden van metalen gemaakt. Naast metalen beelden en dingen heb je ook nog glas. Glas is iets wat je vaker koopt dat je eigenlijk realiseert kijk maar eens om je heen.

Soorten metalen

Naast het standaard staal heb je ook nog vele andere metalen. Denk bijvoorbeeld aan koper of brons ook goud is een metaal. Goud is ook de duurste metaal die er is. Goud wordt gezien als rijkdom. Daarom heeft men er meestal niet heel veel van. Goud is zo duur omdat er niet heel veel van is en doordat er wel veel vraag voor is gaan die prijzen juist stijgen. Goud is schaars en dus willen mensen het graag hebben ook omdat goud er leuk uitziet. Mensen herkennen het gelijk door de kleur wat goud heeft. Daarnaast wordt goud helaas wel veel nagemaakt waardoor het imago iets beschadigd is. In totaal is er aan twee Olympische zwembaden vol met goud gevonden in de hele wereld. Dat kan je vergelijk van een blok van 20 bij 20 vierkante meter. Dat is behoorlijk wat zou je denken maar dat is dus niet waar. Zo betaal je al bijna vijftigduizend euro voor een kilo goud. Omdat het zo duur is is het voor investeerders juist interessant om erin te handelen.

ben-wicks-wze42tyqr9c-unsplash
stefan-cosma-HJYK6q7wVRk-unsplash

Naast goud heb je ook nog zilver. Dat is ook naast goud een dure edel metaal. Zilver is ook veel meer gevonden dan goud. Dat is dus ook de reden dat zilver € 700 euro per kilo kost. Dat is veel minder dan goud. Het is ook niet bekend hoeveel zilver er nou is gevonden. Men denk ook dat veel mensen hun gevonden goud niet aangeven. Dat komt omdat de waarde van de metalen hoger zouden blijven bij het verkopen van hun goud. Ook is dat zo met zilver en met brons. Brons is ook het minste waard van de drie en zie je daarom ook de meeste beelden in het brons.

Meer Te Weten Komen

sos-del-rey-catlico-spain-28-september-2012-statue-in-homage-to-the-spanish-film-director-luis-garcia_t20_onY6Ox

Stenen beelden

architecture-sculpture-ancient-art-roman-architecture-artwork-ancient-site-europe-architecture_t20_WJLXBX

Sculpturen

a-small-masterpiece-from-unknown-artist_t20_3dYEQN

Dieren beelden